Hopa Ziraat Odası Başkanı Seber yaptığı açıklamada bölge için Çaykur’un vazgeçilmez bir kurum olduğunu vurgularken. Son yıllarda kurumun içerisinde olduğu atılımdan dolayı tüm çalışanlar adına Genel Müdür Yüce’ye teşekkür etti. Seber; “Çaykur, bölge ekonomisi, bölge insanı için ve dolayısıyla bölge için vazgeçilmez bir kurumdur.

Çaykur’un başarılı olması ayakta kalması bölgenin ayakta kalması demektir. Son yıllarda Çaykur’daki gelişmeleri yakından takip ediyoruz.
Bu gelişmeler bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Artvin’deki çay bölgesi ziraat odaları olarak aldığımız kararla Sayın Genel Müdürümüzün başarılı çalışmalarından dolayı kutlamak istedik ve çay sektörüne vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı bu teşekkür plaketini Hopa, Arhavi ve Borçka Ziraat odaları adına kendilerine takdim etmek için ziyaretlerine geldik. Kendilerine ayrıca ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.
Genel Müdür Yüce ise bu ziyaretten mutlu olduğunu ifade ederek ; “Başkanlarımın şahsında bana bu ödülü verme nezaketini gösteren tüm oda üyelerine teşekkür ediyorum. Bu ödüller bizim çalışma şevkimizi arttırmaktadır. “ dedi. Oda başkanları Seber ve Tonyalıoğlu hazırladıkları plaketi Genel Müdür Yüceye takdim ettiler.